Nejnovější recenze ze sekce Nabíječky pro mobilní telefony
- Dvě USB c
- Originál = kvalita
- Kvalita
- univerzalni all-in-one nabijecka na cesty
- nabije cokoliv - od sluchatek az po notebook/pocitac
- dostatecne silna na nabijeni nekolika “hladovych” zarizeni najednou (notebook+notebook+tablet)
- nevydava zadny zvuk
- pri nabijeni se nijak extremne nezahriva
- dlouha - ze zasuvky hodne trci
- dost tezka - asi jako jedna nabijecka k notebooku.
Nejlepsi univerzalni navijecka na cesty pro toho, kdo potrebuje na cestach rychle nabijeni vic nez dvou zarizeni.
Nabije uplne vsechno a velmi rychle.
starší verze měla ještě podsvícené zdířky, což bylo super, tato novější už bohužel ne. Praktické, malé, lehké. funkční
- Výrobek odpovídá kvalitě a vřele doporucuji
- Nabíjí spolehlivě
- standartní
- Funkční
- Velikost
Funguje a moc se nezahřívá. Používám v kombinaci se stojánkem pro bezdrátové dobíjení 10W. Vyhovuje.
- spokojený
- Spokojenost
- Výborně
- nabíječka
Bohužel nefunguje! Už při zasunutí USB koncovky kabelu do aptéru mne udiivilo, že tam pevně nesedí, ale viklá se. Vzhledem k nákladům na zaslání při reklamaci jsem od ní upustil a adaptér jsem koupil jinde...... Zůstal mi aspoň kablík a redukce
- :)
- Jedná se o originál od Applu, což je vždy lepsí nez neoriginální příslušenství. Vzhledem k podpoře ne příliš rychlého nabíjení ze strany výrobce telefonů proto bohatě svým výkonem dostačuje.
- Nevýhodou může být pouze cena adaptéru, ale podobně je to i u Samsungu a ostatních, takže nic ojedinělého.
Kdo chce originální příslušenství, tak je to jasná volba. Jablíčkáře by neměla odradit ani cena, jelikož vše co se týká produktů s nakousnutým jablkem je vždy o třídu dražší , za cenu vyšší spolehlivosti.
- Další 4 USB výstupy
Skvělý společník na cesty!
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme hezký zbytek dne. :)
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »